Evinizi Modernize Edin Anahtar Teslim Ev Tadilatı Hizmetleri

Evinizi Modernize Edin Anahtar Teslim Ev Tadilatı Hizmetleri

Evinizi Modernize Edin Anahtar Teslim Ev Tadilatı Hizmetleri

Anahtar teslim olan ev tadilatı işleri genel olarak yeni taşınılan ya da eski evlere uygulanan bir işlemdir. Özellikle günümüzde eski evler ve sık sık kiracısı değişen evlerde uygulanmaktadır. Anahtar teslim ev tadilatı işleri uzmanlık gerektiren ve belirli bir sırayla yapılan işlerdir. Eksiksiz bir şekilde uygulanması önem taşıyan anahtar teslim ev tadilatı içeriğinde elektrik, mobilya ve kapı, su tesisat, fayans ve parke, boya ve çatı tadilatları bulunur.

Tüm anahtar teslim ev tadilatı işlemleri tek bir firma ya da farklı firmalar tarafından uygulanabilir. Anahtar teslim işlerde maliyet bakımından ve işlerin planlı bir şekilde ilerlemesi açısından tek bir firma ile çalışması önerilir.

Elektrik Tadilatı

Anahtar teslim olan ev tadilatlarında uygulanan elektrik tesisatlarının kontrolleri ve tadilatları çok büyük önem taşır. Elektrik tesisatları sıva altından geçmesinden dolayı sonrasında hasar görebilir. Bu nedenle ev yapımında elektrik tadilatları yapılmalıdır.

İlk olarak elektrik panosu ve sigorta kontrolleri yapılmalıdır. Bu işlem sonrasında kablolar ve kanallar kontrol edilir. Riskler ve arızalar ortadan kaldırılarak son olarak elektrik prizleri kontrol edilir ve aydınlatma sistemlerinin elden geçirilmesiyle tadilat işlemi sona erer.

Su Tesisatı ve Giderler

Elektrik tadilatı sonrasında ikinci aşama su tesisatı kontrolleridir. Borular temizlenerek kontroller ve tıkanıklık tespiti yapılır. logarlar temizlenir ve boruların iyice temizlenmesi önemlidir. Son olarak su akışı ve giderin çekmesi kontrol edilerek su tesisatı tadilatı tamamlanır.

Fayans ve Parke Tadilatı

Ev tadilatı sırasında mutlaka fayansların araları derzle doldurulmalıdır. Banyo, tuvalet, mutfakta zeminler ve duvarlar zaman içinde dolguları düşer, renkleri solar. Fayanslar tadilat sırasında doldurma işlemi sonrasında makinelerle temizlenerek tadilat sonlandırılır.

Boya Tadilatı

Boya tadilatı anahtar teslim ev tadilatında son aşamadır. Sıva ve alçılarda tadilat sürecinde bir hasar oluşmuşsa onarılması sağlanır. Ev kişilerin zevkine uygun olan bir renkle boyanır. Kapı, zemin ve mobilyalara sıçramamasına dikkat ederek tadilat işlemi sonlandırılır.

Tadilat Sonrası Dekorasyon Yapılması

Dekorasyon tadilatlarda son aşama olup dikkatli bir şekilde uygulanmalıdır. Duvar boyası renginden, iç boya, kapılar, mutfak ve banyo prizleri, fayanslar dekorasyon aşamaları arasındadır.