Bostancı Daire Yenileme

Bostancı Daire Yenileme

Bostancı Daire Yenileme

Daire yenileme ya da tadilat, bir evin badanadan mimari özelliklerine kadar köklü bir değişimden geçmesini ifade ediyor. Bostancı daire yenileme eskimiş tüm dairelerin yenilenmesini, sağlıklı ve huzurlu yaşam alanlarına dönüşmesini sağlıyor. Eski ev denince mobilyalar ve renkler odağında düşünmemelisiniz. Elektrik ve su tesisatı da eski evin bir parçasıdır. Dolaplar, zemin döşemesi, tavan tasarımı, banyo – tuvalet – mutfak tasarımı eski ev görüntüsüne sebep olan alanlardır. Daire tadilatında iş çok fazla ve detaylıdır. O yüzden başlamadan önce bir iş planının olması süreci kolaylaştırabilir.

Daire Yenileme İş Planı

Bostancı daire yenileme çalışmalarında ev sahiplerini bekleyen tadilat planı aşağıdaki gibidir:

Tesisat değişimi

Tuvalet, banyo, mutfak için önemli olan su tesisatı, dairenin geneli içinse elektrik tesisatı kontrol edilir, çoğu zaman değiştirilir. Özellikle su tesisatının dairede çalışma yapılacakken yenilenmesi dairenin yaşam kalitesini olumlu etkiler.

Boya badana

Duvarlarınızda renk değişiminin yanı sıra yenilikçi bir stil oluşturmanın vakti gelmiş olabilir. Modern duvar tasarımları konusunda yaratıcı çözümler üreten yenileme ekibi, ahenkli görüntülere imza atıyor.

Mutfak dolapları

Mutfak stilini belirleyen dolaplar, yenilendiği anda mutfağın havasını değiştiriyor. Mutfak dolaplarını değiştirirken standart düzene uymak yerine yeni bir tezgâh – dolap düzeni oluşturulabilir, yeri değiştirilebilir. Bu konuda esnek düşünüp yenilik talep edebilirsiniz.

Kapı – pencere değişimi

Bostancı daire yenileme çalışması ile kapı ve pencerelerdeki değişim evin kasvetli, yıpranmış görüntüsünü yıkıyor. Kapılarda beyaz, ekru, bej renkler çok trend, buzlu cam ise yeniden ön planda. Küçük dairelerde açık ton kapılar ferahlatıcı etki yaratıyor. Yine dar ve küçük alanlarda sürgülü kapı trendi çok işlevsel sonuçlar veriyor.

Zemin ve tavan tasarımı

Fayans, parke değişimi modern yaşam alanlarının en önemli vurgu alanı diyebiliriz. Tavanlar ise dikkat çekmeyen alanlar gibi görünse de en ufak değişimde kendini gösteren, aydınlatma sistemini destekleyen önemli değişim alanlarıdır. Kesinlikle modern tasarımlarla desteklenmelidir.

Yapısal değişimler

Bostancı daire yenileme ekibinin en önemli çalışma alanı yapısal değişimlerdir. İş planı oluşturulurken ev sahiplerine evde duvar yıkma ya da duvar örme gibi işlemlerin olup olmayacağı sorulur, duruma göre önce dizayn yapılır sonra uygulama.

Bostancı Daire Yenileme Fiyatları

Daire tadilat maliyeti her ev için farklıdır. Stüdyo dairelerden başlayıp oda sayısına göre değişen daire tipleri yapılacak işlemlere göre fiyatlandırılır. Ekibimiz önce keşif yapar sonra isteklerinizi dinler ardından fiyat teklifi oluşturur. Bu konuda profesyonel hizmet almak, maliyet çıkartmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.