Kartonpiyer Döşeme

Kartonpiyer Döşeme

Kartonpiyer Döşeme

Kartonpiyer döşeme, tavan ve duvarların kesişim noktasına ve genellikle aydınlatma sistemlerinin kullanılacağı alanlarda yapılan bir yapı dekorasyon uygulamasıdır. Kartonpiyer döşeme tam bir dekorasyon ürünüdür. Alçı ve destekleyici birkaç farklı malzemenin karıştırılıp kalıplarda şekillendirilmesi sonucunda tasarlanan kartonpiyer, tavan ve duvar kesişim noktasına özel bir yapıştırıcıyla sabitleniyor. Mimaride kartonpiyerin vazgeçilmez biri yeri olduğunu bilmelisiniz. En eski yapılardan modern yapılara kadar her yerde tavan uygulamaları arasında kartonpiyer döşemeleri kullanılıyor.

Dekorasyonun daha gösterişli, daha zarif ve daha işlevsel olmasını sağlayan kartonpiyerler, sadece evlerde değil otel, restoran, müze, galeri, ofis gibi tüm yapılarda tercih ediliyor. Kartonpiyer döşemesi ile bir evin yeni, ferah görünmesini sağlamak mümkündür. Evinde ya da ofisinde yenilikçi bir değişim isteyenler kartonpiyer yaptırmayı ya da kartonpiyer modelini değiştirmeyi düşünüyor. Kartonpiyer döşemesi, Evkon Yapı’nın modern bakış açısıyla iç mekân tasarımına zarafet kazandırıyor.

Kartonpiyer Döşeme Çeşitleri

Kartonpiyer döşemesinde çeşit ve model aralığı geniştir. Kartonpiyerin dayanıklı ve güzel görünmesi temel talepler olduğu için uygulamada döşemenin dekorasyon kısmına odaklanılıyor. Kartonpiyer döşemesinde çeşitliliği sağlayan şey malzemelerdir. Köpük ve alçı olmak üzere iki gruba ayrılan malzemeler, kartonpiyerin modeli ile tamamlanıyor. Köpük ve alçı kartonpiyer döşemesinin uygulaması aynı pratikliğe sahiptir. Görüntüde ise ikisinin de kalitesi yakındır. Kartonpiyer döşemesinin uygulamasında alanında tecrübeli kişiler çalışırsa ve doğru ürün kalitesi tercih edilirse yapılardaki tavan tasarımı daha güçlü görünür. Evkon Yapı, yapı dekorasyonunu zenginleştiren kartonpiyer döşemelerinde modern çözümler sunuyor, mekâna en uygun kartonpiyer tasarımlarını hazırlıyor.

Kartonpiyer Döşeme Fiyatları

Kartonpiyer döşemesi tavan uygulaması olduğu için mekân aydınlatmasını etkiliyor. Dikkat ettiyseniz eğer genellikle beyaz tercih ediliyor. Beyaz ve benzeri yakın renkler, ferahlığı sağlıyor. Elbette iç mekân büyüklüğüne göre farklı renkler, motifler, desenler kullanılabiliyor. Klasik dekorasyon tercih edilen bir mekâna altın yaldızlarla bezeli kartonpiyer döşemesi uyum sağlıyor. Modern dekorasyona ise minimal kartonpiyer tasarımı. Kartonpiyer modelleri mekânla birlikte belirleniyor. Fiyatları ise yine uygulama alanının metrekare ölçüsüne, tercih edilen modellerin malzemesine, işçiliğine göre belirleniyor. Kartonpiyer döşemesi yaptırmadan önce Evkon Yapı ile görüşerek detaylı bilgi alabilir, en uygun kartonpiyer hizmetlerinden kalite farkıyla yararlanabilirsiniz.