Tuzla Daire Dekorasyon

Tuzla Daire Dekorasyon

Tuzla Daire Dekorasyon

Daire dekorasyonları modern ve başka bir hava yaratmak için son derece önemlidir. Dekorasyon içerisinde yer alan renk, desen ve mobilyalarla şık bir hale gelecektir. Daire dekorasyonu yapılması aşamasında duvarların, kapıların ve mobilyaların birbirleriyle uyumu çok önemlidir. Daire dekorasyonu yapmadan önce bazı püf noktaların bilinmesi ve uygulanması gereklidir. Bu sayede kolay bir şekilde dekorasyon yapılabilirken kişi kendi zevkine göre evinin ahengini yakalamış olur.

Renklerin Önemi

Bir daire dekorasyonu sürecinde en önemli olan renklerin uyumu ve seçimidir. Sıcak ya da koyu tonlar tercih edilerek atmosferi istenilen şekilde dekore edebilirsiniz. Sıcak bir ortam için sarı, turuncu, sakin bir ortam için mavi ve tonlarını tercih edebilirsiniz. Bu renklerler duvar ve mobilyalarda açık renkler kullanabilirsiniz.

Mutfak Dolapları Tercihi

Mutfaklar özellikle evin en çok zaman geçirilen mekânıdır. Açık renk mutfak üniteleri kullanılması ve aydınlatmaların iyi bir şekilde ayarlanması özellikle ufak olan mutfaklar için önem taşır. Küçük olan mutfakların dekorasyonunda açık ve beyaz renklerde mutfak dolapları kullanılmalıdır. Üst dolaplar açık renk, alt dolaplar renkli ve açık renk bir tezgâh kullanılmalıdır.

Modern Bir Oturma Odası Oluşturma

Mobilyalar ve oturma gruplarının seçimlerinde sıkıcı detaylarla doldurmak yerine büyük bir tablo ya da farklı renkler kullanılmalıdır. Oturma odasının renklerini kendi zevkinize göre ayarlamak dekorasyonun büyük bir bölümünü tamamlar.

Boş Alanların Pratik Bir Şekilde Değerlendirilmesi

Her evde mutlaka bir atıl alan ya da boş alan diye tabir edilen bölümler bulunur. Bu bölümlere dekorasyona da uyum sağlaması açısından değerlendirmeler yapmak hem yerden tasarruf etmenizi hem de değerlendirme anlamında büyük bir adımdır. Bir tahta ya da estetik açıdan hoş duran bir görsel konması alanın verimli kullanılmasına son derece yardımcı olur. Ütü masaları, organizer dolaplar ya da benzeri ürünlerle atıl alanların dekorasyonu mümkündür.

Duvar Dekorları

Duvarların boş durmasındansa dekor ürünler kullanmak ortama bambaşka bir hava katar. Daire dekorasyonu tamamlanmadan önce ortamla uyumlu dekor ürünleri duvarlara yerleştirerek ahenk kazandırabilirsiniz. Dekorasyonu tamamlayan duvar ürünleri bazen bir saat bazen de bir fotoğraf detayı olabilir.