Mutfak Değişimi

Mutfak Değişimi

Mutfak Değişimi

Yemek alanı olan mutfaklar, modern çağda konfor alanı da kabul ediliyor. Geniş mutfağa sahip kişiler ya da günün büyük bölümünü mutfakta geçirmeyi sevenler için mutfaktaki dekorasyon önemli. Küçük tadilatlar bile mutfaklarda fark yaratan, işlevselliği artıran değişikler sağlıyor. Mutfak değişimi kişilerin kullanımına bağlı olarak gelişiyor. Artık eskiyen, demode kalan, yıpranan, verimliliğini kaybeden her mutfak eşyası ve genel dekorasyon değiştiriliyor.

Mutfak değişimi bazen sadece yenilikçi dekorasyonlar sebebiyle gerçekleştiriliyor. Özellikle mutfakta güzel sunumlar yapan kişiler için mutfak dekorasyonu ekstra önem kazanıyor. Evkon Yapı, mutfak değişimi için birbirinden şık projeler hazırlıyor. Hayalini kurduğunuz mutfağı gerçeğe dönüştüren Evkon Yapı ekibi; sade, açık, bağımsız, modern, minimal olmak üzere birçok mutfak dekorasyonu uyguluyor.

Modern, işlevsel ve konforlu mutfaklar

Mutfak değişimi ile neler yaptırılabilir? Mutfak dekorasyonu seçenekleri nelerdir? İşte mutfak dekorasyon türleri ve Evkon Yapı’nın mutfak uygulamasında öne çıkan hizmetleri;

  • Ada mutfak tasarımı: Ada mutfak, geniş mutfaklarda sıklıkla kullanılan ve önerilen bir tasarım. Mutfakta ana tezgâh haricinde ekstra bir ada mutfak tezgâhı olması işlevselliği artırırken aynı zamanda daha modern, ferah bir görüntü sunuyor. Üstelik çalışma alanını genişletiyor.
  • Açık mutfak tasarımı: Amerikan mutfak ya da yerel bir ifadeyle açık mutfak, köklü bir mutfak değişimi sayılıyor. Oturma odası ya da salonla birleşik olan mutfaklar açık mutfak şeklinde tanımlanıyor. Bu tür mutfaklar kalabalık aileler ve misafiri çok olan evlerde muhabbeti artırıyor, fonksiyonel kullanım sunuyor.
  • Minimal mutfak tasarımı: Mutfakta sadelikten hoşlanan ve minimal bir stili benimseyenler için şahane tasarımlar bulunuyor. Sade mutfak dekorasyonu ile her şey gerektiği kadar kullanılıyor, değişim ve dekorasyon ölçüsüne dikkat ediliyor.
  • Bağımsız mutfak tasarımı: Açık mutfaklardan sıkılan birçok kişi mimari çözümler ile açık mutfağın kapalı yani bağımsız mutfaklara dönüşmesini sağlıyor. Evin ölçüleri, mimari yapısı bu değişime uygunsa gerekli değişiklikler yapılıyor. Evkon Yapı şık çözümlerle bağımsız mutfaklar yaratıyor.

Küçük alanlara işlevsel mutfak

Mutfak dekorasyonlarında ya da mutfak tadilatlarında ev sahiplerini çoğunlukla endişelendiren şey, “mutfağım çok küçük, işlevsel bir mutfak olmaz” düşüncesidir. Oysaki Evkon Yapı uzmanları böyle düşünmüyor. Çünkü çalışma alanı ne kadar küçük olursa olsun, her zaman mekânın özelliklerine uygun tasarımlar yapılabilir, çözümler üretilir. Evkon Yapı, küçük alanlara sığdırılmış mutfaklar için olabilecek en konforlu, şık ve işlevsel mutfak tasarımlarını hazırlıyor. Bu konuda endişe etmeden ekibimizin profesyonel hizmetleriyle tanışabilirsiniz.