Asma Tavan Dekorasyonu

Asma Tavan Dekorasyonu

Asma Tavan Dekorasyonu

Yapı dekorasyon çalışmalarında tavanlar için özel uygulamalar yapılıyor. Asma tavan uygulaması hem mekâna derinlik kazandırıyor hem de modern bir aydınlatma sunuyor. Bilindiği gibi asma tavan, dümdüz tavan görüntüsünü ortadan kaldırıyor daha şık, işlevsel ve çağa uygun bir görünüm kazandırıyor. Tavanda kişiye, mekâna özel bir dekorasyon oluşturmak asma tavan uygulaması ile mümkün hale geliyor. Evlerde, işletmelerde ya da kurumsal yapılarda asma tavan dekorasyonu yapılırken aydınlatma da planlanıyor, ihtiyaç duyulan dekoratif bir sistem kuruluyor.

Evkon Yapı olarak asma tavan dekorasyon uygulamalarımızda mekânın ruhunu zenginleştirecek ve uzun yıllar aynı keyifle kullanılabilecek zamansız tasarımlara imza atıyoruz. Malzeme seçiminden dekorasyona kadar her detayda kaliteyi görebilir, özgün tasarımlara sahip olabilirsiniz. Her mekânın dekorasyon tarzı farklı olduğundan yenilikçi yaklaşım ve özgün dekorasyon daima önemlidir. Evkon Yapı tasarımcıları, tüm uygulamalarında dekoratif detayları öncelikli tutuyor, tavan çalışmalarına profesyonellik kazandırıyor.

Asma tavan dekorasyonu neden yapılmalı?

Asma tavan uygulaması yeni yapıların hemen hepsinde var. Modern, dekoratif, işlevsel ve güvenlikli bir yapıda yaşamak isteyenler bu minvalde yapıları tercih ediyor. Bu yapıların boş hali bile dikkat çekici çünkü bir odayı olduğundan daha iyi gösteren unsurlardan biri asma tavan dekorasyonudur. Günümüzde asma tavan dekorasyonu çeşitlerine baktığınızda çok fazla seçenek olduğunu, sıfırdan tasarımlar hazırlanabildiğini görebilirsiniz. Peki, asma tavan sadece göze mi hitap ediyor? Yaptırmak için tek sebep dekoratif olması mı? Elbette hayır, işte asma tavanın kazandırdıkları;

Yalıtım avantajı

Tavana ekstra bir uygulama yapmak, boydan boya kullanmak aslında yalıtımı desteklemek ya da yalıtım desteği oluşturmak anlamına geliyor. Asma tavan ile ısıtma – soğutma sistemleri açısından tasarruf avantajı sağlanıyor.

Tavan kontrolü

Çok yüksek yapılarda tavan yüksekliğini sağlamak ve tavandaki kablo vb. sistemleri gizlemek amacıyla asma tavan dekorasyonu yapmak avantaj sunuyor. Aydınlatma açısından ise müthiş bir verimlilik sağlıyor. Asma tavan aydınlatmasında LED ve spot ışıklar kullanılıyor, aydınlatma canlandırılıyor.

Zengin dekorasyon

Asma tavan dekorasyonu göze ve işlevselliğe hitap ediyor. Göze hitap eden bir uygulama, genel dekorasyonu da olumlu etkiliyor. Hoş, şık, modern bir ev isteyenler açısından asma tavan beklentileri karşılıyor.

Yapı değeri

Bir yapının değerini konumu, büyüklüğü kadar içindeki detaylar da artırıyor. Asma tavan dekorasyonu bu anlamda evlere maddi değer kazandıran bir uygulama sayılıyor, satış değerini yükseltiyor.