Tuzla Daire Yenileme

Tuzla Daire Yenileme

Tuzla Daire Yenileme

    Binalar, daireler ve işyerleri belli kullanımlar sonucunda deformasyona uğrar. Eski binalarda veya dairelerde yıllarca kullanılan alanlar eski şekilde karşımıza çıkar. Daire içinde fayans yıpranması, eski yer kaplamaları, boyalarda yıpranma, çatı sorunları, tesisat sorunları, tadilat ihtiyacı gibi nedenlerden dolayı daire yenileme işlemi yapılır. Yepyeni şekilde güncellenerek estetik görünümlü hale getirilir. Estetik görüntü için yıpranmış alanlar yerine yeni ve son model ürünler eklenmelidir. Tadilat aşamasında Evkon yapı sizlere yardımcı olarak kaliteli hizmet sunmaktadır.

    Daire yenileme işlemleri tadilat gerektiren durumlardan biridir. Ev yenileme işlemleri isminden anlaşılacağı üzere eskimiş ve yıpranmış meskenlerde daha çok tercih edilir. Özellikle eski evlerde ve uzun kullanım görmüş alanlarda fazla miktarda karşımıza çıkar. Evkon yapı daire yenileme konusunda gerekli her türlü hizmeti sağlayarak hizmet verir. Uygun fiyat seçenekleri sayesinde her bütçeye hitap eden çeşitlerle müşterilere destek sağlanır. Firmamızın tek amacı müşteri memnuniyeti olması nedeniyle fiyatlarda kâr marjı minimum seviyede tutulur. Dekorasyon, tadilat, bakım, onarım gibi işlemleriniz şirketimiz tarafından sorunsuz şekilde halledilir. Profesyonel şekilde hizmet veren kadromuz mühendislerden, mimarlardan, proje müdürlerinden, ustalardan oluşmaktadır. Ayrıca ekipteki kişiler çeşitli konularda eğitim almış kişiler tarafından seçilmektedir.

     Evkon yapı sadece ev yenileme hizmeti vermemektedir. Ayrıca ev dekorasyonu noktasında da mimarları tarafından destek sağlanır. Aynı şekilde ev veya iş yerlerinizde tadilat işlemlerinizi de pratik şekilde halleder. Evinizin estetik görünmesi için her türlü hizmet sunulur. Tadilat ve yenileme işlemleri içerisinde çalışma stili bir hayli önemlidir. Evkon özel ekibi sayesinde hijyenik ve temiz şekilde çalışarak yenileme yapar. Değişim ve tadilat işlemlerinde oluşan kir ve atıklar temizlenerek titiz şekilde eviniz teslim edilmektedir. Tuzla bölgesi ulaşım açısından uzak bölgelerden biridir. Bu nedenle tadilat ve daire yenileme açısından ihtiyaç duyulan ilçeler arasında yerini alır. Şirketimiz mesafe gözetmeksizin Tuzla bölgesindeki müşterilere de hizmet verir. Ayrıca sadece Tuzla bölgesinde değil isteğe bağlı olarak tüm İstanbul içerisinde destek sağlanır. Nadirde olsa şehir dışından gelen talepler doğrultusunda da bilgi alınması halinde yardımcı olunur.