Maltepe Ev Tadilat

Maltepe Ev Tadilat

Maltepe Ev Tadilat

     Maltepe ev tadilat talep ve ilginin yoğun olduğu hizmetlerden biridir. Yoğun nüfus bulunması nedeniyle bölgede fazla işyeri ve ikamet edilen daire sayısı fazla miktarda karşımıza çıkar. Tadilat işlemleri sanılanın aksine meşakkatli ve zorlu süreci içinde barındırır. Tadilat işlemleri yapılırken hijyenik ve steril şekilde çalışmakta müşteriler için oldukça mühimdir. Tadilat hizmeti alan birçok müşteri tadilat sonrası temizlik ihtiyacından yakınmaktadır. Bu nedenle temiz şekilde çalışmak planlı ve programlı hareket etmek tadilat işlemleri için gerekli görülen konuların başında gelir. Evkon Yapı olarak her türlü tadilat, bakım ve onarım işlemleriniz kısa sürede tamamlanır. Şirketimiz senelerdir dekorasyon ve tadilat işlemleri konusunda yardımcı olan kurumların başında gelir. Bu nedenle tadilat, bakım, onarım, dekorasyon gibi hizmetleri Evkon Yapı farkıyla almanız oldukça kolaydır. Şirketimiz içerisinde yer alan hizmetler sadece ev ve kişisel ihtiyaçları kapsamaz. Kurumsal olmak isteyen şirketlerde firmamız tarafından kolayca destek alma hakkına sahiptir.

Maltepe Dış Cephe Mantolama

     Maltepe dış cephe mantolama ihtiyacı popüler olan hizmetlerin başında gelmektedir. Bu durumun temel nedeni ilçenin büyük olması ve insan yerleşiminin fazla şekilde karşımıza çıkmasıdır. Dış cephe mantolama işlemleri bilindiği üzere işi yalıtımı sağlamak için yapılan olgulardan biridir. Bu sayede sadece kışın ev ve bina içinde bulunan sıcaklığı korumak yazın ise ev ve bina içinde bulunan soğuk hava korunmak amaçlanır. İç ve dış sıcaklık dengesinin korunması için yapılan önemli işlemlerin başında gelmektedir. Dış cephe mantolama işleminde sıcaklığın ve soğukluğun geçirgenliği engelenir. Kullanılan çeşitli malzemeler sayesinde mantolama işlemi tamamlanır. Ayrıca dış cephe mantolama işlemi sayesinde sadece sıcaklık dengesinin izole edilmesi sağlanmaz. Aynı zamanda ses yalıtımı veya izolasyonu da söz konusudur. Bu sayede binanın içine dışarıdan daha az ses gelirken binanın içinden de dışarıya çok daha az ses gidecektir.  Aynı durum su yalıtımı ve izolasyonu içinde geçerli şekilde karşımıza çıkar. Dış cephe mantolama işlemleri içerisinde su kaçağının oluşmaması için mantolama hizmetleri oldukça önemlidir. Özellikle kış aylarında yoğun kar ve yağmur gibi durumlardan dolayı binanın olumsuz etkilenmemesi için dış cephe mantolama işlemleri temel ihtiyaç haline gelmiştir.

Maltepe Daire Dekorasyon

    Maltepe daire dekorasyon işleri yaygın şekilde aranan ve talep gören hizmet biçimlerinden biridir. Dekorasyon hayatımızın her alanında önemli yere sahip oluşumların başında gelir. Ev veya işyerlerinin estetik görünmesi için kaliteli ve şık dekorasyon yapılması elzemdir. Aksi halde kötü ve kalitesiz görünüm oluşarak imaj zedelenmesi yaşanabilmektedir. Evkon Yapı sayesinde istenilen her türlü dekorasyon hizmetini pratik şekilde almanız mümkündür. Dekorasyon hayatımızın her anında önemli yere sahiptir. Şık görünüme sahip evler ve işyerleri misafirler veya ziyaretçiler tarafından olumlu fikirler edinmeye neden olur. İşyerlerinin dekoratif açıdan üst düzey olması müşterilerin firmalar hakkında kurumsal olduğunu düşünme imkanını ortaya koymaktadır. Dekorasyon işlemleri yapılırken bazı aşamaları özenli şekilde tamamlamak gerekir. Bu aşamaların başında ön çalışma ve dizayn tasarımı gelir. Kullanılan renk ve tonlar birbirine uyumlu şekilde seçilerek dizayn yapılması elzemdir. Duruma ve kişisel isteğe göre zıt kontrast renklerle de uyum yakalama sağlanabilmesi mümkün olacaktır. Evkon Yapı her türlü dekorasyon işleri hizmetini üst düzey ve lüks şekilde verir. Elit bir dizayna sahip olmak için firmamız üzerinden destek alabilirsiniz. Şirketimiz bünyesinde yer alan mimarlar çeşitli yurtdışı seminerlerinde eğitim görmüş kişilerden oluşmaktadır. Gönül rahatlığıyla ile firmamız üzerinden istediğiniz hizmeti uygun fiyat seçenekleri ile alabilirsiniz.