Beykoz Villa Tadilat Dekorasyon

Beykoz Villa Tadilat Dekorasyon

Beykoz Villa Tadilat Dekorasyon

Beykoz villa tadilat dekorasyon projeleri, yaşanılabilir lüks ve konforlu yapılara kavuşmayı sağlıyor. Çok eski ya da yeni olduğu halde demode görünen, yapısal anlamda zafiyete sahip olan, yenilik ihtiyacı hissedilen villalar, dekorasyon ve tadilat ile yepyeni görünüme kavuşturuluyor. Mimariye yapıya dışarıdan müdahale etmek, dekorasyonu değiştirmek ve yapısal güçlendirmelerde bulunmak villaların kullanım ömrünü artırıyor, zengin bir iç mimariye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Beykoz villa tadilat dekorasyon çalışmalarında bahçe – peyzaj düzenlemesinden çatı – teras işlemlerine kadar çok yönlü bir tadilat zinciri uygulanıyor. Villanın her köşesi elden geçiriliyor, eski ya da deforme olmuş görünüm tamamen silinerek yenilikçi, modern, ferah, konforlu villalar elde ediliyor. Evkon Yapı mimarlar ve mühendislerden oluşan proje ekibiyle teknolojiyi aktif kullanarak öncesi ve sonrası görüntüyü dijital ortamda villa sahiplerine gösterebiliyor. Böylece dijital proje üzerinden villanın tüm gereksinimleri saptanabiliyor.

Villa Tadilat Dekorasyon

Beykoz villa tadilat dekorasyon uygulamalarında daha en başından yapılacak işlemlere göre proje bitiş tarihi veriliyor. Villa sahiplerine ise uygulanacak tadilat, dekorasyon, değişim çalışmalarına dair bilgi aktarımı veriliyor. Karşılıklı yapılan görüşmeler villanın ihtiyaçlarını, ev sahiplerinin isteklerini karşılayacak şekilde belirleniyor. Projenin içeriği genel çerçevede şöyledir;

Tasarım ve Planlama

Tasarım ve planlama proje ekibiyle birlikte yapılır. Villada neler yapılacağına dair işlemler, ihtiyaçlar belirlenerek tarih oluşturulur.

Çatı & Cephe & Pencere

Çatı, pencere ve villa cephesinde yapılacak tadilat, değişim uygulamaları villanın genel görüntüsünü doğrudan etkiler, yenilik kazandırılır.

Yıkım & Değişim

Villada yıkılacak yerler, yıkılıp yeniden yapılacak yerler olabilir. Villadaki yapısal en büyük değişim yıkım olabilir. Proje ekibi estetik, modern ve işlevsel yıkım – değişim işlemlerini belirler.

Zemin & Tavan Uygulamaları

Zemin döşemeleri ve tavan onarım – değişim uygulamalarında neler yapılacağı belirlenir. Mevcut uygulamalar iyileştirilebileceği gibi sıfırdan yeni bir görüntü de kazandırılabilir.

Boya Badana

Villanın iç ve dış cephe boyası dekorasyonu destekler. Dekorasyon süreciyle birlikte kararlaştırılan renkler, villaya yeni bir çehre kazandırır.

Dekorasyon

Beykoz villa tadilat dekorasyon projesinin son dokunuşu iç mimaridir. İç mimarlar renk, mobilya, materyal, stil anlamında ahenkli bir görüntü oluşturmaya özen gösterir.