Şile'de Villalarınızı Yeniden Keşfedin Profesyonel Tadilat ve Dekorasyon Hizmetleri

Şile'de Villalarınızı Yeniden Keşfedin Profesyonel Tadilat ve Dekorasyon Hizmetleri

Şile'de Villalarınızı Yeniden Keşfedin Profesyonel Tadilat ve Dekorasyon Hizmetleri

Yaşam alanlarından birisi olan villalarda birtakım değişiklikler yapma girişiminde bulunma durumuna villa tadilat ve dekorasyon işlemleri denilmektedir. Villa tadilat dekorasyon işlemleri sayesinde villalarda daha rahat bir konfor alanı sağlanmaktadır.

Villalarda mutfak dolapları, duvar renkleri ya da zemin döşemi zamanla eskiyebilir ve yenilenmeye ihtiyaç duyabilir. İşte tam da bu nokta villa tadilat dekorasyon işlemleri devreye girmektedir. Şile villa tadilat dekorasyon işlemleri yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Evkon Yapı ve İnşaat LTD. ŞTİ. şirketi, sizler için en kaliteli ve en iyi tadilat ve dekorasyon işlemlerini yapmaya son sürat devam etmektedir.

Şile Villa Tadilat Dekorasyon Süreci

Şile villa tadilat dekorasyon işlemlerinin belirli bir süreci ve aşamaları bulunmaktadır. Bu süreç ve aşamalar aşağıdaki gibidir:

  • Tasarım ve Planlama: Yapılacak olan tadilat ve dekorasyon işlemleri için gerekli ihtiyaçlar belirlenir ve villa doğrultusunda ihtiyaç duyulan alanların ya da malzemelerin tasarımları yapılır. Bu süreçte gerekli olan ürünler ve malzemeler temin edilir.
  • Çatı, Cephe ve Pencereler: Villa tadilat dekorasyon tasarımına ilk olarak çatı, cephe ve pencerelerden başlanmalı ve yapısal problemler ilk olarak dıştan çözülmelidir.
  • Yıkım: Yenilecek olan alanların ya da değiştirilecek olan bölümlerin yıkım işlemleri yapılır.
  • Yapısal İşler: Yeni duvarlar, pencereler, yeni kapılar ve kapı yerleri gibi çeşitli alanlarında yenilenmesi yapılır.
  • Banyo ve Tuvalet Gibi Yerlerin Yenilenmesi: Tesisat yenilenmesi yapıldıktan sonra tuvalet ve banyo gibi ıslak yerlerin seramik kaplamaları değiştirilir.
  • Alçıpan İşleri: Duvarlar alçıpan ile kapatılır ve alçı sıvaları çekilir. Alçı sıvaları çekildikten sonra zımparalama ve boyama işlemleri yapılır.
  • Marangozluk İşleri: Alçıpan işlemlerinden sonra sabit mobilyalar gibi ahşap işleri tamamlanır.
  • Boya ve Duvar Kâğıdı: Marangozluk işlerinden sonra duvarlar ve gerekli alanlar boyanır ve duvar kâğıdı ile kaplanır.
  • Döşeme: Boyama işlemlerinden sonra zemin kaplaması ve döşemeler tamamlanır.
  • Villa Dışı İşler: Villa içerisindeki tadilat işlemleri bittikten sonra gerekiyorsa dış cephe işlemleri de yapılmaktadır. Bu süreçte çevre düzenlemesi, peyzaj, veranda, süs ya da yüzme havuzu gibi tadilatlar yapılır.
  • Dekorasyon: Villa içindeki ve dışındaki tadilat işlemleri tamamlandıktan sonra uygun dekorasyon ile yaşam alanı istenilen konfora ve atmosfere getirilir. Mobilyalar, halı, perde ve aksesuar gibi ürünler ile dekorasyon tamamlanır.

Hepsi ve daha fazlası için bizi takipte kalın!

Şile Villa Tadilat Dekorasyon Fiyatları

Şile villa tadilat dekorasyon fiyatları işçiliğe göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten ötürü fiyatlar hakkında net bir bilgi vermek doğru değildir. Şile villa tadilat dekorasyon fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi için Evkon Yapı ve İnşaat LTD. ŞTİ. şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.