İç Dekorasyon ve Boya Badana Tadilat Hizmetleri

İç Dekorasyon ve Boya Badana Tadilat Hizmetleri

İç Dekorasyon ve Boya Badana Tadilat Hizmetleri

Ev ya da iş yeri fark etmeksizin tüm yaşam alanları her yıl duruma göre birkaç yılda bir boya badana tadilat bakımına ihtiyaç duyuyor. Duvarlardaki lekeler, göz yoran tahribatlar, dekorasyona uymayan renkler, küçük çizikler, estetiğe hitap etmeyen tonlar ve daha birçok sebep boya badanaya zemin hazırlıyor. Duvarlar için artık sıradan bir boya kullanılmıyor. Boya badana bir tasarım kabul ediliyor. Mekânın genişliği, aydınlatması ve dekorasyonu duvar tasarımıyla doğrudan ilgili. Boya badana tadilat çalışması yapıldığında mekânın en verimli, en şık, en konforlu hale dönüştürmek temel amaç haline gelir. Renklerden ince işlere kadar her şey geneli etkiliyor. Duvar tasarımı ve dekorasyon trendleri her geçen gün değiştiğinden ekibimiz, yeniliklere uygun şık çözümler öneriyor.

Boya badana ve dekorasyon tadilatı

Yüksek tarza ulaşmak için ince bir dekorasyon zevkinden yararlanmak gerekir. Alanında uzman ekibimiz, yenilikçi bakış açısıyla profesyonel çözümler sunarken mekâna özel, anlamlı dekorasyon ve boya badana çalışmaları uyguluyor. Mekânın daha aydınlık, daha ferah, daha şık, daha ergonomik, daha keyifli ve konforlu olmasında boya badana tadilat işleri etkili rol oynuyor. Örneğin, iç mekân dekorasyonunda kapıların rengini koyu değil açık renk tercih etmek daha ferah ve aydınlık bir atmosfer kazandırır. Bu tür dekorasyon inceliklerine hâkim bir ekip ile keyifli alanlar yaratmak mümkün. Dekorasyonda renklerin, doğru uygulamaların psikolojik etkileri gözetildiğinde uzman bir ekip dokunuşu şart oluyor.

2021 boya badana tadilat maliyeti

Dekorasyona yön veren boya badana tadilat işlerinin maliyeti çalışmaların içeriğine bağlı olarak değişiyor. Sadece boya badana yaptırmak ekonomik bir işlem kabul ediliyor. Her bütçeye uygun ev ve ofis duvarlarını boyatabilirsiniz. İşin tadilat kısmı biraz daha masraflı olduğu kısım sayılıyor. Tadilat gereksinimi için önce bir analiz yapılması gerekiyor. Mesela bazı eşyaların ya da elemanların komple değişilmesi gerekirken bazılarının ise sadece onarılması, yenilenmesi yeterlidir. Bu ayrım boya badana tadilat fiyatlarını belirliyor. Elbette bu konuda da bir bütçe çeşitliliği söz konusu. İşbu sebeple duvar tasarımı, boya, tadilat yaptırmadan önce bizimle iletişime geçerek en uygun fiyat tekliflerinden yararlanabilirsiniz.