Doğa ve Dayanıklılık Şile'deki Evler İçin Dış Cephe Mantolama Hizmetleri

Doğa ve Dayanıklılık Şile'deki Evler İçin Dış Cephe Mantolama Hizmetleri

Doğa ve Dayanıklılık Şile'deki Evler İçin Dış Cephe Mantolama Hizmetleri

Şile dış cephe mantolama uygulaması uzun yıllardır ülkemizde ve dünyada gerçekleştiriliyor, yapıların yaşam kalitesini artırıyor. Binaların önce görüntüsünün önemli olduğu gerçeği değişmiyor. Önce görüntü sonra işlevsellik dikkat çekiyor. Dış cephe uygulamalarında en popüler işlem mantolamadır. Dış cephe estetiği kazandıran işlem binanın ısı yalıtımını daha modern ve kaliteli hale getiriyor. Mantolama işlemlerinde cam yünü, taş yünü, esaslı kompozit, pvc, ahşap ve benzeri malzemeler kullanılıyor. Kullanılan malzemeler yanmaya ve dış etkenlere karşı korunaklı özelliklere sahip oluyor. Böylece tek bir işlemle estetik, yalıtım, yangına karşı koruma sağlanabiliyor. Şile dış cephe mantolama, ilçe halkının coğrafik özellikler nedeniyle çok sık tercih ettiği bir işlem sayılıyor.

Dış Mantolama Nedenleri

Binalara ısı yalıtımı ve estetik görünüm konforu sağlayan Şile dış cephe mantolama uygulamaları eski binalara daha çok yapılıyor. Yeni yapılar temelden mantolamayla yapılırken eskiler ise aşağıdaki nedenlere bağlı olarak yaptırıyor. İşte o nedenler;

 

  • Binanın yüksek ısıtma – soğutma giderlerine sahip olması
  • Güneş, yağmur, kar etkisiyle dış cephe renginin aşınması, solması
  • Dış cephede iklimsel ve hava kirliliğine bağlı gelişen kirlilik
  • Dış cephede çatlak oluşumu
  • Dış cephede küf, mantar, yosun oluşumu
  • Malzemeye bağlı gelişen çatlama, kabarma, tozuma gibi çeşitli deformasyonlar
  • Demode dış cephe görüntüsü

Şile dış cephe mantolama uygulamalarında yenilik ve enerji tasarrufu ihtiyacı temel sebep olabiliyor. Öte yandan dış cepheye yapılacak her yeni, modern uygulama yapının maddi değerini artırıyor, avantaj kazandırıyor. Renk ve desen zenginliği sunan mantolama uygulaması, binaların yeni çehreye kavuşmasını sağlıyor, uzun yıllar kalıcı bir estetik kazandırıyor.

 

Dış Cephe Mantolama Fiyatları

Dış cephe mantolama fiyatları m2 üzerinden hesaplanıyor. Ancak bu hesaplamalarda mantolama modelleri ve malzemeleri esas alınıyor. Bu sebeple spesifik bir fiyat sunmak mümkün değil. Dış cephe mantolama malzemeleri projeye göre çeşitlenebiliyor. Projenin kapsamı fiyatı etkiliyor. Firmamızla iletişime geçerek seçtiğiniz modelin ne kadar fiyatla uygulanabileceğini öğrenebilirsiniz. Evkon Yapı, modern cephelere kavuşmanızı sağlarken cazip fiyat teklifleri ve ödeme kolaylığı sunuyor.